Personskydd

Säkerhet och personskydd

TL Sport ger inte ut information om sina kunder! All information lagras med hög sekretess.

Personuppgifter
Det är viktigt för våra kunder att vi hanterar personuppgifter på ett säkert sätt. Nedan får du en närmare beskrivning av hur.

När du handlar hos oss, sparar vi bland annat namn, adress och e.postadress. Detta är information vi behöver för att kunna leverera varorna till dig via transportören du väljer, samt kontakta dig med information om beställningen. Vi är dessutom ålagda att bevara denna information för bokföring, avgiftshantering och eventell garanti-/returhantering, vilket gör att denna information inte kan raderas. Informationen finns också tillgänglig under ”Mitt konto”.

Betalning med kreditkort
Kortnummer bevaras inte av TL Sport utöver vad som behövs för att säkra effektiv hantering av eventuella problem med belastning, orderreturer samt kreditering.

Vi samlar även in och sparar loggdata som vilka kategorier och produkter man tittar eller söker på, för att kunna lära oss vad våra kunder är intresserade av, samt förbättra produktutbud och erbjudanden. Denna information används också för att kunna göra det möjligt att visa relaterade produkter eller skicka dig relaterade erbjudanden (om du uttryckligen ber om detta).

Marknadsföring
Vi erbjuder dig som kund att anmäla dig på e-postlistor för att motta olika typer av information samt erbjudanden från oss. Det är frivilligt att motta dessa email, och man kan anmäla sig i samband med registrering eller under ”Mitt konto”. Det är enkelt att avanmäla sig från från e-postlistan via din kontosida.

TL Sport säljer inte personupplysningar till tredjepart, och vi byter eller vidarebefordrar inte heller sådan information med tredjepart.
TL Sport är ansvariga för behandlingen av personuppgifter som beskrivs ovan.

Tack för samarbetet.

Nätbutik utvecklat av TL Sports webavdeling i samarbete med syntaxerror.no © TL Sport SE 2018