Frakt och leverans

TLSport.se levererar till Sverige, Danmark, Norges, Finland ock Svalbard. Om du har frågor angående leverans utöver dessa länder, kontakta kundservice på e-postadress post@tlsport.no eller telefonnummer +47 2323 0051.

TLSport.se erbjuder olika fraktsätt, du väljer själv mellan dessa i kassan när du placerar ordern. Fraktpris för de olika alternativen visas innan du beställer så att du vet vad orderbeloppet blir. Vissa fraktsätt är bara tillgängliga för vissa postnummer, eller har begränsningar på vikt/volym. Se till att använda rätt adress och postnummer som leveransadress! Du får endast upp de alternativ som passar för din leveransadress och order.

Fraktfri leverans: Vissa produkter levereras fraktfritt. Leveranssättet är då satt till ”Gratis leverans” och vi väljer fraktsätt för din beställning. Du kan även välja andra fraktsätt, men då till angivet pris.

Paketering och leverans: Avsändning av produkter vi har på lager sker 3-5 arbetsdagar efter det orderdatum som anges på orderbekräftelsen.

Leveranstid: Leveranstid varierar beroende på fraktsätt och var paketet ska levereras. För mer info om leveranstid, se vår och transportörens info om de olika fraktsätten.

Betalningssätt: Endast de betalningssätt som gäller syns i kassan.

Leverans till privatpersoner, företag, offentliga skolor och institutioner: Endast de fraktsätt som gåller för din kundtyp syns i kassan. För närmare information, gå in på info om de olika fraktsätten.

Våra transportörer och fraktsätt:

* MyPack
* DPD Export

postenlogo.pngbringlogo.png

* Brevpaket
* CarryOnHomeShopping
* CarryOnBusiness

Nätbutik utvecklat av TL Sports webavdeling i samarbete med syntaxerror.no © TL Sport SE 2018